Αρχοντικό Χειμώνας

Ξενώνας 5 Υπνοδωματίων (250sqm)

Το Αρχοντικό Χειμώνας είναι μια πολυτελής κατοικία 250 τμ που περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο οικογενειακών σουιτών, δύο δίκλινων και ενός μονόκλινου δωματίου.

Στον χώρο υποδοχής, θα συναντήσετε έναν ευρύχωρο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στον κήπο. Το διαμπερές πετρόχτιστο τζάκι του Αρχοντικού διαχωρίζει το σαλόνι από την τραπεζαρία ενώ η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων και ρούχων.

Αυτή η εκπληκτική κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 άτομα. Κάθε οικογενειακή σουίτα διαθέτει ένα king size και δύο μονά κρεβάτια σε ανοιχτή σοφίτα, με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι με υπέροχη θέα.

Τα δίκλινα δωμάτια προσφέρουν άνετα διπλά κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο ενώ το μονόκλινο δωμάτιο διαθέτει ημίδιπλο κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο.

Επιπλέον, παρέχεται χώρος στάθμευσης για την άνεσή σας.

Αρχοντικό Χειμώνας, ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων με 2 οικογενειακές σουίτες, 2 δίκλινα δωμάτια και 1 μονόκλινο δωμάτιο.

Ο Χειμώνας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα.

Κάθε οικογενειακή σουίτα, διαθέτει κρεβάτι King Size και δύο μονά σε ανοιχτή σοφίτα, με en suite μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα.

Κάθε δίκλινο δωμάτιο, διαθέτει διπλό  κρεβάτι και en suite μπάνιο.

Το μονόκλινο δωμάτιο διαθέτει ένα ημίδιπλο κρεβάτι και en suite μπάνιο.

Στο χώρο υποδοχής υπάρχει σαλόνι με δυο καθιστικά, και απευθείας πρόσβαση στον κήπο, διαμπερές τζάκι με την  τραπεζαρία και  πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και ρούχων.

Επίσης διαθέτει πάρκινγκ.

© Copyright 2022 - Epoches Luxury Suites. Website Powered by WEB In Tourism